Peuterspeelzaal en BSO

Peuterspeelzaal en BSO

Peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang Vindingrijk zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als de basisschool. We stemmen de ontwikkeling van kinderen met elkaar af. Zo bieden we voor ouders en kinderen een vertrouwde speel- en leeromgeving aan op één bekende locatie.

Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Kindercentrum de Schaapskooi:
www.kindercentrumdeschaapskooi.nl 
tel. 0182-571373.

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal bereidt de kinderen gericht voor op de basisschool. Ze leren al samen te werken en -spelen, hun creativiteit te gebruiken, en leren op een speelse manier nieuwe woordjes kennen. Wij streven ernaar om de overgang van peuterspeelzaal naar groep 1 moeiteloos te laten verlopen. 

Peuterspeelzaal Vindingrijk is open van 8.30 - 12.00 uur. Bij voldoende vraag ook 's middags van 13.15 tot 15.15 uur. Op woensdagmiddag zijn de speelzalen gesloten. Ook gedurende de vakanties van het openbaar basisonderwijs in Gouda zijn de speelzalen gesloten. 

Een informatieboekje over de peuterspeelzaal vindt u hier: Informatieboekje psz Vindingrijk 2018 site.pdf

Buitenschoolse opvang 

Na schooltijd kunnen de kinderen opgevangen worden bij BSO Vindingrijk. De BSO heeft een eigen, gezellige groepsruimte met verschillende speelhoeken. De starttijden van de BSO sluiten aan bij de lestijden van school. Kinderen kunnen tot 18.30 uur bij de BSO blijven. 

BSO Vindingrijk biedt ook in de schoolvakanties opvang voor onze leerlingen.