Kinderopvang en peuterspeelzaal

Kinderopvang en peuterspeelzaal

In ons gebouw zit niet alleen een basisschool, maar ook een peuterspeelzaal en BSO. We praten veel met elkaar over hoe we aan de ontwikkeling van de kinderen willen bijdragen. De peuterspeelzaal en BSO heten ook Vindingrijk. De diensten worden aangeboden door de schaapskooi.

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal bereidt de kinderen gericht voor op de basisschool. Ze leren al samen te werken en -spelen, hun creativiteit te gebruiken, en leren op een speelse manier nieuwe woordjes kennen. Wij streven ernaar om de overgang van peuterspeelzaal naar groep 1 moeiteloos te laten verlopen. 

Peuterspeelzaal Vindingrijk is open van 8.30 - 12.00 uur. Bij voldoende vraag ook 's middags van 13.15 tot 15.15 uur. Op woensdagmiddag zijn de speelzalen gesloten. Ook gedurende de vakanties van het openbaar basisonderwijs in Gouda zijn de speelzalen gesloten. 

Buitenschoolse opvang 

Na schooltijd kunnen de kinderen opgevangen worden bij BSO Vindingrijk. De BSO heeft een eigen, gezellige groepsruimte met verschillende speelhoeken. De starttijden van de BSO sluiten aan bij de lestijden van school. Kinderen kunnen tot 18.30 uur bij de BSO blijven. 

BSO Vindingrijk biedt ook in de schoolvakanties opvang voor onze leerlingen.